WILT U EEN STUDIO, APPARTEMENT OF WONING HUREN?

Onder de naam Mijnhuurwoning.com adviseren en begeleiden wij persoonlijk bij de verhuur van een huurwoning. We zijn vooral actief in de regio Deventer, Raalte, Twello, Voorst en Zutphen.


Kitty van Schooten & Ferenc Woolderink

Op de website Mijn Huurwoning.com wordt een overzicht weergegeven van woningen met foto’s en duidelijke presentaties. De website is toegankelijk voor iedereen en inschrijven om op de hoogte te worden gehouden, of het maken van een afspraak voor een bezichtiging van een woning, is vrijblijvend en gratis.

Ik ga de woning waar uw interesse naar uitgaat met u bezichtigen. Indien u nadere interesse hebt in het huren van het huis dan inventariseren we uw gegevens zoals kopieën van uw identiteitsbewijs en inkomensgegevens. Ook bespreken we de uitgangspunten, de huurovereenkomst en de daarin benoemde artikelen en treed ik in contact met de verhuurder. We adviseren en begeleiden ook het traject van contract- en huurprijsonderhandeling en de ondertekening van de huurovereenkomst. We coördineren de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom. Vervolgens plannen we met u een datum voor de oplevering en de sleuteloverdracht.

Hebt u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail gerust!